Gluten Free
Η Γλουτένη είναι μια γενική ονομασία για τις πρωτεΐνες που βρίσκονται στο σιτάρι, το κριθάρι και το τριτικάλ – ένας σταυρός μεταξύ σίτου και σίκαλης. Βοηθά τα τρόφιμα να διατηρούν το σχήμα τους, ενεργώντας ως κόλλα που συγκρατεί το φαγητό μαζί. Μπορεί να βρεθεί σε πολλούς τύπους τροφών, ακόμη και εκείνων που δεν αναμένεται.
Με το πέρασμα των χρόνων η νόσος κοιλιοκάκη (δυσανεξία στη γλουτένη) αφορά το 0,3-1 % του Δυτικού πληθυσμού.
Η εταιρία μας σας παρέχει μια πλούσια γκάμα προϊόντων χωρίς γλουτένη η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς και έχοντας ως κύριο στόχο την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων.